18 листопада 2004 р.

Волиняни висунули ультиматум місцевій владі

Сьогодні вранці мешканці міста Ківерець Волинської області заблокували вхідні двері в районну держадміністрацію, не дозволяючи зайняти робоче місце її голові Володимиру Харчуку. Жителі містечка таким чином висловили протест проти дій влади щодо здачі керівництву відкріпних талонів для голосування.

Мешканці райцентру вимагають від голів обласної, районної державних адміністрацій вжити термінових заходів у припиненні фальсифікацій з відкріпними посвідченнями. "Якщо ця брудна фальсифікація буде продовжуватися, то ми, чесні виборці району, пішим ходом направимось до Волинської облдержадміністрації і вимагатимемо Вашої відставки. Всі ми вийдемо на залізничну дорогу і зупинимо рух поїздів у м.Ківерці та транспорту на автомагістралі Луцьк-Київ", – йдеться у заяві.

Народний депутат України Володимир Бондар, виступаючи перед учасниками віче заявив, що керівник райдержадміністрації має прислухатися до порад людей і стати на сторону закону. "Будьте людиною, майте повагу до себе і свого народу. Годі терпіти знущання влади над собою. Не можна боротися зі своїм власним народом", - сказав керівник виборчого штабу Віктора Ющенка у Волинській області.

Володимир Бондар наголосив, що вибори посприяли народженню нації, в якої не можна відібрати права голосу, права бути громадянином. "Наш народ став європейською нацією", – сказав народний депутат.

Знайшов тут