13 листопада 2004 р.

Бенефіс "Сили Народу" в Харкові.

Підсилений новими союзниками десант "Сили Народу" висадився в Харкові.

На площі Рози Люксембург пройшов мітинг, на який зібралися, попри особливо мерзотну погоду, за різними оцінками 30-50 тисяч людей.

Виступили Ющенко, Кінах, Луценко, Тимошенко, яка розважала харків"ян анекдотами про Я, що давно заполонили весь інтернет, і знов побажала, щоб штабістам Януковича в ніч на 22 приснилися помаранчові сни.

Анонсований раніше приїзд Мороза не відбувся з поважних причин. Як повідомив Луценко, сьогодні він знаходиться на з"їзді Соцінтерну, де СПУ нарешті офіційно приймають в дійсні члени. Ця звістка була зустрінута бурхливими оплесками.

На сьогодні плануються прямі ефіри Ющенка та Тимошенко на місцевому телебаченні. Позавчора відбувся блискучий виступ Луценка в місцевій телепрограмі АГІТПРОП, транскрипт якого ви можете прочитати в Статтях тут.

Харковом циркулює неофіційна інформація про те, що міська влада тайно та явно вже переметнулася під помаранчові прапори. Вчора в новинах з"явився фантасмагоричний за змістом сюжет про опечатаний міліцією районний офіс передвиборчого штабу Януковича (це не описка - саме Януковича!). Приводом для цього стала перевірка діяльності благочинного фонду, з рахунку якого здійснювалося фінансування штабу.

На відміну від попередніх мітингів впадала у очі майже повна відсіутність міліції. Найбільша помічена група з 15 міліціонерів та примкнувших до них тихарів була помічена за 200 метрів від натовпу. Вони пильно роздивлялися... буклет парфумів з сусіднього магазину.

Знайшов тут