3 листопада 2004 р.

6 листопада стартуватиме всеукраїнський марафон "Народ не здолати"

У суботу, 6 листопада, в Києві та регіонах України розпочнеться всеукраїнський марафон "Народ не здолати". Про це повідомили сьогодні на прес-конференції народні депутати Тарас Стецьків і Володимир Філенко.

В Києві акція стартуватиме о 13:00 з Майдану Незалежності. В інших містах України місцеві штаби самі вирішать найбільш зручний час проведення мітингів. Скрізь вони відбуватимуться на головних площах міст.

"Народ запросять прийти й дізнатися, що треба зробити для остаточної перемоги", - пояснив Володимир Філенко. За його словами, марафон має декілька основних цілей. Насамперед, Віктор Ющенко і його команда подякують людям, що проголосували за нього, попри небувалий тиск влади. Також буде оприлюднено результати паралельного підрахунку голосів за протоколами з мокрими печатками. Крім того, на акції буде дано оцінку першому туру президентських виборів.

Команда Ющенка дасть прихильникам інструкції щодо подальших дій, зокрема й під час голосування 21 листопада. За словами Тараса Стецьківа, 6 листопада буде оголошено "план мирної мобілізації народу". "Нам постійно телефонують з усіх кінців України, запитуючи, що робити далі. 6 листопада ми дамо чіткі відповіді. Всеукраїнський марафон – це народна хвиля, яка йде з регіонів", - зазначив він.

При цьому Володимир Філенко наголосив на тому, що марафон 6 листопада, як і всі інші акції команди Ющенка, носитиме принципово мирний характер.

За прогнозами народних депутатів, у марафоні візьмуть участь мільйони людей. Зокрема, очікується присутність великої кількості киян, особливо враховуючи великий відсоток жителів столиці, які віддали голоси за Віктора Ющенка.

Перед киянами у суботу виступить і сам кандидат в Президенти Віктор Ющенко.

Знайшов тут