31 жовтня 2004 р.

Вибори

Ось і настало 31 жовтня, яке ми всі так чекали!
Я вже сходив на дільницю і проголосував. За кого не скажу бо це є порушення Закону України про Вибори Президента України але Ви мабуть вже здогадалися :-)
Дільниця знаходится в школі, яку я закінчив 1.5 роки тому. Людей було досить багато але оскільки списки були розподілені по будинкам і з нашого було мало людей то чекати довелося недовго. Це були мої перші вибори тому мене привітали з цим, побажавши, щоб мій голос був вирішальним.
Далі мені видали пів метра паперу (:-)) і я пішов до кабінки. Хрестик ставив своєю ручкою але та ручка, що там лежала, була цілком нормальна (з вигляду (хоча моя мама на всяк випадок помалювала нею на клаптику паперу)). Потім я кинув бюлетень до прозорої урни і ми пішли на базар :-). Міліціонер там був тільки один, та й той є штатним охоронцем школи. Біля іншої дільниці, що знаходится за 100 метрів, було 2 міліціонерів. Отже голосування проходить цілком нормально (але це в Києві, я незнаю, що відбуваєтся в інших регіонах).

Якщо Ви ще не проголосували то я (не Я. а я) раджу Вам зробити це як най скоріше бо прийшовши за 5 хвилин до закриття Ви можете не встигнути це зробити.

Слава Україні!