23 жовтня 2004 р.

Сьогодні відбудеться акція "Сила народу проти брехні та фальсифікацій"

У ці хвилини вже розпочалась акція під назвою "Сила народу проти брехні та фальсифікацій", організована штабом Віктора Ющенка. О 13.00 з Хрещатика демонстранти вирушать двома колонами - одна вулицями Грушевського та Московській до площі Лесі Українки, друга колона - через Бессарабську площу по бульвару Лесі Українки і до будівлі ЦВК.

Збір учасників почнеться о 12.00 на Софіївській та Михайлівській площах, біля пам'ятника Шевченку на вул. Володимирській, на Контрактовій та Поштовій площах та біля ст. метро Арсенальна, звідки учасники акції рушать до Хрещатика
О 13-й колони вишикуються, о 13.30 - рушать до ЦВК. Одна пройде через Європейську площу, вулицю Грушевського, та вул. Московську. Друга - через площу біля Бесарабського ринку та бульвар Лесі Українки.

О 15.30 біля будівлі ЦВК розпочнеться мітинг, на якому виступить кандидат у Президенти Віктор Ющенко.

Штаб Віктора Ющенка повідомляє про численні перешкоди учасникам акції "Сила народу проти бехні і фальсифікацій" дістатися до Києва. Подібні повідомлення надходили із Миколаївського штабу, а також з Черігова, Краматорська, Івано-Францівська та Житомира.
Протягом усього вчорашнього вечора та сьогоднішнього ранку на телефони "5 каналу" також надходили повідомлення про те, що на під'їзді до Києва людей висаджували не лише з автобусів та маршуток, а навіть із електричок. Один із прикладів - станція Бахмач Південно-Західної залізниці. Вважають, що пасажирів висадили через те, що в потязі було багато прихильників Ющенка, які їхали на акцію в Київ.

Володимир, очевидець:
- Поезд 809 направлением Шостка-Киев был задержан на станции Бахмач. Остановка продлилась 40 минут, после чего было объявлено, что дальше электропоезд не идет по техническим причинам.

Ще один приклад - на цей раз автомобільний. Глядач "5 каналу" повідомив, що, проїжджаючи Ковельською трасою, побачив, як автобуси і маршрутки, що прямують на Київ, зупиняють для перевірки.

Віктор, очевидець:
- Вот я еду в сторону Ворзеля, и на КП как ехать на Гостомельское шоссе, там проверяют маршрутные такси. Как выезжать с Ирпеня на Киев, тоже стоят наряды милиции, останавливают автобусы, машины и никого не пропускают, никого.

Знайшов тут