30 жовтня 2004 р.

Микола Томенко: У ніч виборів прихильників Ющенка під стінами ЦВК не буде

"Можливо, і добре, що влада вирішила зібрати біля Центральної виборчої комісії вночі 31 жовтня криміналітет, бо це дозволить громадянам України спокійно проголосувати на своїх виборчих дільницях", - вважає довірена особа Віктора Ющенка, народний депутат Микола Томенко.

"Саме тому ми закликаємо всіх прихильників Віктора Ющенка не виходити вночі під стіни ЦВК, а проголосувати на своїй виборчій дільниці та не допустити там фальсифікації. Ми звертаємось до всіх громадян України забезпечити громадський контроль за виборами за місцем безпосереднього голосування, тому що гра з відкріпними талонами, так звана "карусель", та інші спроби фальсифікувати результати голосування – це одна з найбільших небезпек, які готуються владою", - заявив народний депутат.

"Ми звертаємось до всіх прихильників Віктора Ющенка бути 31 жовтня біля тих дільниць, де вони голосують, та простежити, щоб підписані та завірені печаткою протоколи з результатами виборів були передані членами комісій до ЦВК, а також дочекатися оголошених нами під час паралельного підрахунку голосів результатів. Наші прихильники будуть на всіх виборчих дільницях країни, а це більше 30 тисяч комісій по всій Україні", - наголосив Микола Томенко.

Знайшов тут