28 жовтня 2004 р.

Ющенко радий, що в Кременчуці його зустріли люди, а не бегемоти в клітках

Віктор Ющенко виступає перед своїми прихильниками у Кременчуці. На мітинг прийшли близько дев’яти тисяч місцевих жителів. У ньому також беруть участь народні депутати Юрій Костенко, Іван Плющ, Євген Червоненко, Володимир Яворівський, Валерій Асадчев, Петро Ющенко.

На початку виступу кандидат у Президенти сказав, що радий, що його команді вдалося уникнути проблем із проведенням мітингу, як це було, наприклад, у Кіровограді 26 жовтня. Там на площі Кірова, де з місцевою владою було наперед узгоджено проведення мітингу, без жодних попереджень розмістився звіринець. "Я радий, що тут немає баранів, ослів і бегемотів, які були на площі у Кіровограді", – сказав Ющенко.

Мітинг проходить мирно. На площі мало міліціонерів.

Після мітингу Ющенко матиме ефір на місцевому телебаченні, після чого відбуде до Полтави, де о 18.00 також виступить перед громадою.

Перед приїздом народного кандидата до Кременчука людей, що зібралися на площі, розважав народний артист Анатолій Паламаренко. Після закінчення промови заплановано концерт гурту "Танок на майдані Конго".

Знайшов тут