26 жовтня 2004 р.

Ющенко виступає в Кіровограді

Ющенко розпочав виступ із коментаря безчинств, які творилися цілий день у обласному центрі і мета яких була зменшити кількість людей, що збиралися йти на мітинг народного кандидата. "Те, що відбувається в Кіровограді та області – це більше комедійне, ніж жахливе", – сказав він. Ющенко також висловив сподівання, що коли "з майдану перед облдержадміністрацією поїде цирк, щоб звідти поїхали і всі клоуни, які сидять там".

Він також закликав громадян поводитися під час масових зібрань цивілізовано і коректно, не вживати алкоголь, не смітити і не давати найменших підстав для провокацій.

Перед початком виступу Ющенка студенти Кіровоградського державного педагогічного інституту ім. Винниченка та Кіровоградської льотної академії звернулися до народного кандидата з листом. У ньому вони попросили його не закінчувати зустріч до 19.00, оскільки зараз у них тривають пари, і після їхнього закінчення молоді люди хочуть висловити Ющенкові свою підтримку.

Кіровоградці, які перебувають на площі, підтримують Ющенка плакатами з гаслами. Серед них такі: "Олександрія каже Ющенку: "Так!", "Захистимо свій вибір!", "Ющенко, ми з тобою!"

У мітингу також беруть участь народні депутати Олег Рибачук, Євген Червоненко, Олександр Третьяков, Олександр Морозов.

Після мітингу виступатимуть гурти "Тартак" і "ВВ".

Знайшов тут