24 жовтня 2004 р.

Рівно в ряд 90 стоять

Один з кіровоградських журналістів підрахував кількість бігбордів за Віктора Януковича. Лише на центральній вулиці міста їх виявилося 90.
В бігбордовій політиці намітилися зрушення. Колпашення з допомогою бігбордів має поетапні відмінності. Перші портрети з написом "тому що" змінили доярки, свинарки, пікарі та студенти та чому з екс-президентом Кравчуком. Нині пішла третя хвиля з плакатними обличчями та різними написами "за Януковича" - "Червона зірка ", "Гідросила", "Олександріявугілля" та інші.Поки що відсутні написи про те, як будуть голосувати місцеві уснанови по відбуттю покарань… Невже "зона" не визначилась ?
Рівно в ряд так 90 і стоять, а інші красиві та кращі ще чатуюють на виборця на інших вулицях міста, а тим часом поки влада розважає громадян в такий спосіб, в місті безліч вибоїн на дорогах, якими не возили Віктора Федоровича, що в народі любовно стали називати "лежачими поліціями".
На головній вулиці облік вдався, а скільки бігмордів чатує зарогом кожної з прилеглих та інших вулиць. Така прить та такі гроші на благо народу б… Можливо тоді на базарі ціни нікого не кусали… Вибори пройдуть і хто тоді відповідатиме за "базар" напередодні ?

Знайшов тут