19 жовтня 2004 р.

Влада викупила всі квитки на акцію протесту 23 жовтня

Депутат Івано-Франківської облради Юрій Романюк звернувся до Генерального прокурора, Міністра транспорту, начальника Львівської залізниці та прокурора Івано-Франківської обласної прокуратури з проханням негайно вжити заходів щодо незаконних дій керівництва Львівської залізниці.

Зокрема, він розповідає, що станом на 19 жовтня на залізничних вокзалах Івано-Франківська та Коломиї повністю заблоковано продаж залізничних квитків на поїзд Івано-Франківськ – Київ на 22 та 23 жовтня. Касири не приймають замовлень, а усно неофіційно повідомляють, що від керівництва Львівської залізниці прийшла телеграма про заборону продавати будь-які квитки до Києва на ці дати.

"Мною особисто 19 жовтня було здійснено чимало спроб будь-яким шляхом придбати проїзний квиток до Києва на п’ятницю, 22 жовтня, але постійно отримував категоричну відмову. На мої запитання, чому не продають квитки, я чув відповідь, що "система заблокована на всі київські поїзди на 22 і 23 жовтня". Мені радили купити квиток на московський поїзд до Росії", - повідомляє депутат. Він також поінформував про ситуацію на залізниці народних депутатів і послів іноземних держав.

У заяві Юрій Романюк вимагає від Генеральної прокуратури "вжити негайних вичерпних заходів впливу, передбачених чинним законодавством та Конституцією, по притягненню винних до відповідальності".

Як відомо, 23 жовтня у Києві відбудеться акція "Сила народу проти брехні та фальсифікацій".

Знайшов тут