19 грудня 2004 р.

Громадська приймальня народного цілителя та контактера з космосом Віті ЯНУСА

Останнім часом мене сильно мучили головні болі. Переживав я за долю України. Що з нею буде, коли мене стане? Невже у моїх найближчих друзів заберуть чесно награбоване майно, а людей, які довго і самовіддано крали гроші, щоб купити державні посади, відправлять у відставку. Через ці постійні думки почав непокоїти мене сечовий міхур, зникла чоловіча сила, а на задниці з’явився величезний фурункул. На щастя, добрі люди порадили мені звернутись до контактера і народного цілителя Віті ЯНУСА. Цей народний знахар має зв’язок з магічними підземними силами, які живлять його своєю енергією і постійно допомагає людям позбутися проблем, грошей і поганих думок. Вітя наказав мені заплющити очі, а сам почав викатувати мене яйцем. Єдине, що я встиг відчути, це те, що яйце у нього було холодне. Після першого ж сеансу я відразу відчув, що погані думки потроху зникають, а на прощання Вітя подарував мені свою фотографію і наказав прикладати до хворого місця. Тепер моя чоловіча сила повернулась, а фурункул, на якому я місяць тримав фотографію Віті – зник. Велике йому спасибі.
Леонід К.

Мене постійно мучив комплекс неповноцінності. Я міністр, але якийсь такий ніякий. Не можу стріляти в когось, почати війну, хоча бажання виникає щоденно. З таким тривожними думками я і прийшов до Віті Януса. Я люблю стріляти, сказав я йому, але ніхто мені не дозволяє. Вітя, порадив мені не хвилюватися і розклав свої магічні карти. Все в тебе буде добре, сказав він мені, дивись на мою фотографію, і повторюй кожного дня мантру “Патамушто”. З того часу справи в мене пішли добре. Я збив літак з особами семітської національності, мої ракети влучили в будинки, а я відчув, внутрішнє полегшення. Велике за це йому спасибі.
Олександр К.

Я мешканка Конотопа, всі чомусь мене називають відьмою. Я не знала чому, доки не прийшла до народного цілителя Януса. Натаха, сказав він мені, в нас з тобою один чорт, давай будемо працювати разом. З того часу я допомагаю Віті у всіх його справах. Я їжджу по Україні і всім розповідаю, що Янус найкращий цілитель, а Україну з ним чекає надійне минуле. Часто люди мені не вірять, але коли приїжджає Вітя зі своїм яйцем, я відчуваю, що нас люблять... і поважають Бажаю Віті добра і хай втретє йому посміхнеться щастя.
Наталя В.

Після того, як я подавився гамбургером у Макдональдсі, нервова система моя зовсім розладналася. Не міг я дивитися на все американське. Бачу американський фільм – починає мене тошнити, включаю комп’ютер з віндовсом – б’юся головою об монітор. Одним словом, передавив би всіх американців як котів, якби хто такво запропонував. На щастя, добрі люди порадили мені підійти до Віті Януса. Завдяки йому я, простий хлоп з села, потрапив на телєвізію і тепер як побачу американця – тикаю пальцем і кричу: янкі гоу хом. Вітя мені щотижня розкладає магічні карти таро і дає зарплату. Мене від цього добре теліпає – бо то гамериканські доляри, але душевний спокій потроху вертається, бо гроші не пахнуть. Значно покращився мій матеріальний стан, а також ї моїх друзів Чорнобика, Лемка і Торчинського. Велике Віті спасибі.
Роман Кізяк

Нещодавно мене призначили начальником ЦВК. Звичайно, я дуже зрадів, зароблю, думаю грошей на кілька років наперед. Але, несподівано почалися в мене сильні болі в нижній області спини. Звичайні лікарі нічим не могли мені зарадити, сказали, що в мене совість пробудилась. Розладналося і особисте життя. Дружина сказала мені: обдуриш народ – рік окремо будемо спати. На щастя потрапив я на прийом до відомого контактера Віті Януса. Янус запалив магічні свічки, привезені з далеких териконів і почав посилати магічні пасси. За кілька прийомів я зрозумів, що красти гроші і дурити народ дуже корисна і потрібна праця. А якщо тебе ніхто не зловить, то можуть навіть дати диплом “За заслуги” 3 ступеня. А з грошима рік без дружини можна перебитися по дівках. Велике Віті спасибі
Сергій К.

Ще два роки тому я був простий бандюк Вася і життя в мене було нудним та без-просвітним. Кожного дня я тяжко працював, хоча і знав, що пенсії мені не бачити і люди не поважають. Все змінилося, коли відомий цілитель Вітя Янус став головним контактером України. Сказав він мені – йди працювати в податкову і збери мені на вибори по 100$ з підприємця, по 1000 – з ТзОВ і по 10000 – з ВАТ і буде тобі щастя. Тепер роблю я, в принципі, те саме, що і робив, але мене всі поважають. На роботу до мене перебрались всі знайомі братани і тепер ми навіть перевиконуємо план. Якщо раніше ми забирали гроші, то тепер люди самі їх приносять. Гроші ми віддаємо Янусу, а Вітя потім ділиться з нами. Якби в нас було побільше людей, таких як контактер Янус, ми з братвою жили б ще краще, ніж зараз..
Василь Петрович

До того часу як я звернулася до Віті Януса життя в мене було важке і безрадісне. Я не встигала у навчанні, проблеми були у особистому житті. Особливо мене турбував неприємний запах, через який ніхто до мене не підходив ближче ніж на відстань одного метра. Все змінилося після першого ж прийому. Вітя наказав мені заплющити очі, а сам почав читати магічні заклинання. Я нічого не бачила, але відчула як Вітя наповнив мене таємничою силою і почав викатувати яйцем. Після цього все у моєму житті змінилося. Навчання, щоправда я покинула, зате налагодилось особисте життя. Тепер мене всі люблять і платять за це гроші. Велике Янусу спасибі.
Дарія Гавнюк, студентка

Колись я працював секретарьом райкома і все в мене було добре. Але останнім часом незлюбив мене народ, а слухали тільки пенсіонери, та й то не всі. Не знаю, щоб і було, якби не прийшов на прийом до цілителя Януса. Випив Вітя заговореної води і відразу вгадав причини моїх бід. Наврочила тобі твоя кума Натаха, сказав він. І справді, коли я прийшов додому, то під подушкою знайшов мертву землю, а в ній були заховані серп і молот. Часто говорять, що Вітя обманює народ. Хочу всіх запевнити: це все неправда. Янус справжній контактер із космосом і всі свої обіцянки він виконає, а допоможуть йому в цьому космічні сили і магічне яйце, яке він завжди носить з собою.
Петро С.

Знайшов тут