14 листопада 2004 р.

Голодуючі студенти Сум простояли ніч

Ніч для голодуючих в центрі Сум пройшла спокійно. На протязі цієї ночі до студентів підходили люди з гарячим чаєм, травами. Зараз у списку голодуючих 42 прізвище, вони чергують за змінами, щоб встигати і поспати, і постояти на нічній варті. Студенти зайняли дерев'яні будиночки, які влада ще 2 місяці тому розташувала на площі Незалежності.
На даний момент на площі з білими пов'язками "Я голодую" знаходяться 22 чоловіки. Зранку у дерев'яних будиночках, які ще вчора були пустими, розпочався ярмарок: торгують їжею, жарять шашлики. Сьогодні ввечері на площі Незалежності очікується концерт від влади. Це виглядає як відверте знущання над голодуючими.
Зранку, приблизно о 8, до голодуючих приїхали представники Ніни Карпачової, Уповноваженої Верховної Ради України з прав людини а також народні депутати України та адвокати з Києва. Зараз вони направились до обласної прокуратори, щоб дізнатися про долю затриманих та вирішити питання про їх звільнення. До голодуючих приходять родичі засуджених, вони дуже хвилюються, бо не мають ніякої інформації про місцезнаходження своїх близьких. Всі свої сподівання вони накладають на студентів.

Знайшов тут