18 листопада 2004 р.

Віртуальний флеш-моб

Коаліція молоді «Наша Україна» розпочинає віртуальну політичну акцію, у якій закликає взяти участь всіх свідомих користувачів Internet в Україні. Мета акції - змусити ЗМІ говорити правду. На сайті організації Християнсько - демократична молодь України розміщено повідомлення такого змісту:

"Це не коштує гроші. Це займе 10-15 хвилин вашого часу. Це є шанс отримати мільйони нових глядачів на reality-show „українські вибори”. Як ви думаєте – легко фальсифікувати вибори і оголошувати брехливі результати під прицілом телевізійних камер усього світу ???

Давайте разом знайдемо ці знімальні групи. Уявіть себе щеф-редактором служби новин одного популярного телевізійного каналу. У вас все спокійно : ефір заповнений репортажами з лінії фронту і аналізом підвищення цін на нафту, і іноді трохи розбавляєте описом нових жорстоких кримінальних злочинів у американській глибинці. І тут вам доповідають дивну річ : на вашому web-сайті вже другий день тисячі відвідувачів з України залишають звернення саме до вашого каналу. Вони вимагають більше журналістської уваги до виборів у їх країні. Що трапляється далі? Залежать від вас. Можна не звернути на це уваги, адже ви вже давали 30-секундний ролик про перший тур виборів в Україні , якраз після 3-хвилинного сюжету про нові терористичні акти в Сомалі. А можливо варто почитати інформацію про ті вибори і дізнатися про надвисокий рівень напруги у країні, про визнання Держдепартаментом США І ОБСЄ невідповідності виборів демократичним нормам. Можливо навіть натрапити на факт підвищеної концентрації міліції і внутрішніх військ у столиці країни. І тоді ви можете нарешті більше зацікавитися подіями в Україні.

Для участі в акції потрібно :

1 В період з 00:00 15 листопада до 24:00 18 листопада зайти на наступні сайти
CBS внизу сторінки feedback
Skynews - права колонка сторінки feedback
World News network
CNN
Euronews - Поле contact зліва, на новій сторінці feedback знизу.
Залишити там підготовлене звернення (знаходиться в прикріпленому файлі http://cdy.iatp.org.ua/doc/journalists.html ) або написати своє.
ЦЕ ВСЕ ЩО ПОТРІБНО ЗРОБИТИ !!! УСПІХУ ВСІМ НАМ
Чим більша масовість акції тим вищу шанс на позитивний результат. Якщо ви підтримуєте Ідею відправте лінк на цю сторінку вашим друзям І знайомим.

PS Позвонила знакомая и рассказала, что в самом деле сотрудников Нафтогаз Украина везут в Полтавскую область голосовать за Я. Всем под расписку выдали открепные талоны с отмеченным уже выбором.