30 жовтня 2004 р.

ТОМУ ЩО... ЮЩЕНКО

Всі слова вже сказано. Лишається надія, що ми, український народ, є. Отже, треба йти і голосувати: за Україну! І, звичайно, за Ющенка!

Набридло бути нацією без держави. Суспільством без громадян. Християнами без віри. Отже, треба йти і голосувати: за Україну! І, звичайно, за Ющенка!

Чому?

ТОМУ ЩО він єдиний із українських політиків звертається до матері на Ви.

ТОМУ ЩО Варвара Тимофіївна Ющенко, його мама, пережила більшовицький Голодомор і її син завжди пам’ятатиме про цей та інші жахливі експерименти над українським народом.

ТОМУ ЩО він є сином солдата Великої Вітчизняної війни, в’язня німецького концентраційного табору Освенцим Андрія Андрійовича Ющенка, який все життя пропрацював сільським вчителем.

ТОМУ ЩО він є православним українцем, із дружиною і малими дітьми ходить до церкви за велінням душі, щиро віруючи у Спасителя.

ТОМУ ЩО він є носієм козацької національної ідеї, ніколи не розділятиме людей на "східняків" і "бандерівців", на україномовних і російськомовних.

ТОМУ ЩО він плекає у родині народні традиції, шанує старовинні звичаї свого народу.

ТОМУ ЩО він ніколи не осквернить вуст матюччям, "фєнєю" і не назве свій народ "козлами".

ТОМУ ЩО він збирає колекцію раритетів Трипілля, яку хотів би передати національному музею цієї унікальної праукраїнської культури.

ТОМУ ЩО він єдиний із політиків знає, хто такий Василь Стус, чим славний Іван Світличний, що зробила в житті Алла Горська і як загинув Валерій Марченко.

ТОМУ ЩО він слухає Тараса Петриненка, "ВВ", "Кому вниз", "Океан Ельзи", "Гайдамаків"...

ТОМУ ЩО він кожен рік піднімається на найвищу вершину української землі – Говерлу і ця його ініціатива вже стала частиною сучасного національного ритуалу.

ТОМУ ЩО він любить бджіл, а трударі-бджоли люблять лише людей добрих серцем. Більшу частину меду він віддає в дитячі будинки.

ТОМУ ЩО він був найуспішнішим главою Національного банку України і прем’єр-міністром.

ТОМУ ЩО ВІН знає, що таке великі гроші, але вони ніколи не прилипали йому до рук.

ТОМУ ЩО мої діти вдома граються "в Ющенка" із оранжевими прапорцями "Нашої України" і, клянусь, ніхто з них не хоче бути "януковичем".

ТОМУ ЩО його ненавидять ті, хто ненавидить і ошукує всіх нас.

Віктору Ющенку дуже потрібна наша підтримка. Сьогодні!

Знайшов тут